Saltar apartados

Equips i Material Departament

Tornar al  Menú de Reserva d'Espais  

 

 

  • EQUIPAMENT DISPONIBLE
    • Ordinador Portàtil Sony
    • VideoProyector o Canó

 

CONDICIONS D'ÚS

 

  •  El professor responsable haurà de deixar retornar el material en les mateixes condicions en què va ser lliurat . En cas d'incomplir reiteradament aquestes condicions, podrà ser-li denegat l'ús del mateix per un període de temps determinat.
  • Els materials hauran de ser retornats en el termini estipulat de reserva i en el lloc on van ser lliurats . Si no es disposara d'accés a aquest lloc, podran dipositar-se en la consergeria de l'edifici, sempre que en el quadrant de reserva no existisca un usuari posterior aqueix mateix dia, en aquest cas haurà de contactar amb ell per a procedir al seu lliurament.
  • Qualsevol dany o incidència advertida en l'estat del material i equips que impedisca el seu correcte ús, haurà de ser comunicat immediatament al personal d'administració del Departament.

CALENDARI RESERVES

IMPORTANT: En cas de no necessitar l'equip/material reservat, per favor comunique-ho al més prompte possible perquè altres companys puguen gaudir d'ell

 

 

Departament d'Ecologia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3625 - 9832

Fax: (+34) 96 590 9832

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464